ISO 14420:2020
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٥ مارس ٢٠٢٠
Carbonaceous products for the production of aluminium — Baked anodes and shaped carbon products — Determination of the coefficient of linear thermal expansion
ملفات الوثيقة ISO 14420:2020
الإنجليزية
5 صفحات
الإصدار الحالي
17.68 BHD
مجال الوثيقة ISO 14420:2020
This document specifies a method to determine the coefficient of linear thermal expansion of carbonaceous or graphite materials (solid materials) for the production of aluminium between 20 °C and 300 °C. It applies to baked anodes and shaped carbon products.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 5914:2024
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Rolling stock — Interior passive safety
ISO 115:2024
مواصفة قياسية دولية
Unalloyed aluminium ingots for remelting — Classification and composition
ISO 12129-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Plain bearings — Tolerances — Part 1: Fits
ISO 19702:2024
مواصفة قياسية دولية
Sampling and analysis of toxic gases and vapours in fire effluents using Fourier Transform Infrared (FTIR) spectroscopy